Logare  |   Creare Cont   Produse cosmetice Cos   0  produse
    CASMARA        Companie        Produse cosmetice        Contacte        Noutati         Harta-Site     
Produse casmara
S.C. COSMOPROF S.R.L.
IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR EXCLUSIV AL COSMETICELOR PROFESIONALE FACIALE SI CORPORALE CASMARA

IMPORTANT!

Preturile afisate pe site-ul www.cosmoprof.ro, sunt valabile numai pentru PERSOANELE FIZICE (ingrijirea la domiciliu).

*Preturile includ TVA 20%. *Pretul in lei se calculeaza la cursul zilei BNR.

Produsele semnalate cu mesajul "Exclusiv pentru UZ PROFESIONAL", se adreseaza numai profesionistilor, NU se vand persoanelor fizice.


PERSOANELE JURIDICE: saloanele de infrumusetare, centrele SPA, clinicile de sanatate, specialiastii, managerii, cosmeticienele, persoanele fizice autorizate (PFA), beneficiaza de preturi speciale.

Pentru obtinerea detaliilor suplimentare si a listei de preturi, va rugam sa ne contactati.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag!

CASMARA - In cele mai luxoase saloane de infrumusetare si centre SPA.

Redescopera  puterea fascinanta a CASMARA COSMETICS

Casmara Cosmetics, compania de cosmetice de inalt prestigiu

printre profesionisti, se reinnoieste.

Sofisticata. Puternica si determinata.

Rafinata si exclusiva.

COSMETICA FARA LIMITE

 
   Casmara Cosmetics, Laboratoarele dermocosmetice, reinnoite prin prisma profesionala sunt cele mai renumite laboratoare printre profesionistii din domeniu si au peste 35 de ani experienta pe piata cosmeticii. Produsele cosmetice profesionale faciale si corporale Casmara sunt prezente in mai mult de 60 de tari. Casmara se bucura de prestigiu, reputatie si notorietate internationala. Un prestigiu castigat prin calitatea si eficienta ceruta de clientii sai. Casmara a realizat o mare expansiune in lume, urmand linia-i caracteristica in ceea ce priveste calitatea si eficienta.
 
Casmara inseamna calitate mai mult decat altceva. Casmara este sinonimul calitatii. Laboratoarele Casmara Cosmetics din Spania propun o gama foarte variata de tratamente cosmetice PROFESIONALE faciale si corporale, concepute special pentru a asigura toate necesitatile si de a rezolva toate problemele pielii dumneavoastra.
 
    O experienta unica – Casmara! Nu veti mai avea nevoie de nimic altceva!
   Laboratoarele Casmara sunt pioniere in folosirea ingredientelor active cele mai eficiente si mai scumpe, pentru obtinerea si garantarea calitatii produselor si a rezultatelor imediate. Prestigiul Casmarei, precum si respectul celorlalti profesionisti esteticieni, este sustinut de tratamentele speciale ce vin in intampinarea tuturor  necesitatilor clientilor sai. Ca parte a acestei adaptari constante la cerintele pietei dar si a inovatiei continue, Casmara introduce la nivel international conceptul de MONODOZA. Acest concept este mai practic si mai comod, care le permite esteticienilor si specialistilor, aplicarea si dozarea ideala pentru fiecare client in parte. Este o modalitate totodata igienica, oferind toate garantiile necesare unei aplicari eficiente in orice moment.
 
 
    Filozofia noastra de afaceri?
      Inovatie constanta. Un stimul care creste valoarea intrinseca, vizibil, aduce prestigiu si recunostere la nivel international. Casmara este partenerul de incredere al tuturor persoanelor active, dornice sa traiasca in armonie cu propriul corp si care doresc sa isi atinga obiectivele propuse si sa obtina succese maxime in plan profesional si personal.
  Casmara - cele mai performante tehnologii si cele mai inovatoare ingrediente.
Secretul?
Formulele ideale ale produselor si ingredientii de ultima generatie, ofera solutiile ideale pentru necesitatile fiecarui tip de ten. O concentratie si o eficienta a fiecarui ingredient in parte datorate cercetarilor chimistilor si dermatologilor nostri. O dovada extraordinara a  succesului acestor tratamente sunt produsele noastre de top mastile plastifiante - unice in lumea intreaga.
 
   Complexitate, simplitate in utilizare, eficienta, rezultate rapide si vizibile.
Casmara - se adreseaza saloanelor de cosmetica si centrelor de sanatate si infrumusetare BUSINESS, PRESTIGE SI LUXURY.
      Clientii salonului dumneavoastra sunt in cautare de eficienta si calitate? Acum vor fi pe deplin satisfacuti, cu Casmara vor patrunde intr-o experienta unica.
      Prin achizitionarea produselor CASMARA, veti beneficia de o serie intreaga de facilitati si va veti bucura de tot ce este mai bun, mai performat si mai eficient in lumea frumusetii.
 
Rafinament, Eleganta, Fermitate, Catifelare, Rasfat si Relaxare!
 
      Seminariile Casmara - Casmara pune un accent deosebit pe educarea, instruirea si perfectionarea esteticienelor / specialistilor care folosesc produsele sale. In acest sens, CASMARA organizeaza periodic seminarii, atat concepte proprii cat si la cererea clientilor sai.
 
      Ingrijirea la domiciliu - Va puteti bucura de solutii optime pre si post proceduri de cosmetica faciala si remodelare / intretinere corporala, atat in cadrul saloanelor de infrumusetare cat si la domiciliul dumneavoastra.
        Casmara a creat acum, special pentru dumneavoastra, un nou concept, care va ofera solutii optime pre si post proceduri de cosmetica faciala si remodelare/intretinere corporala, prin achizitionarea produseloroferite pentru ingrijirea la domiciliu. O gama de produse pentru ingrijirea la domiciliu, la locul de munca sau chiar in calatoriile dumneavoastra.... Combina linia Casmara pentru ingrijirea la domiciliu cu tratamentele Casmara din centrele de estetica, in scopul obtinerii unor rezultate optime.
    
Un “rezultat Casmara”!
 
      Echipa COSMOPROF vine in sprijinul dumneavoastra cu tratamente profesionale personalizate CASMARA si cu servicii de inalta calitate prin care sa va evidentiati si sa va puneti in valoare calitatile si naturaletea, adugand stralucire si catifelare tenului si corpului dumneavoastra, conform noilor tendinte internationale in materie de cosmetica, sanatate, frumusete.
 
      Echipa COSMOPROF este  pregatita  sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra si va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara.
      Misiunea noastra: satisfactia clientilor nostri si imbunatatirea calitatii vietii, cu eficacitatea si frumusetea pe care le ofera produsele cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA. 
 
CASMARA - SOLUTIILE PERFORMANTE PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA DUMNEAVOASTRA!
Testati-le si va veti convinge!
  • UN CORP SANATOS, FRUMOS SI ATRACTIV
  • UN TEN NATURAL, CATIFELAT SI STRALUCITOR
 
      Va asteptam cu drag la COSMOPROF!